>> Plaćanje gotovinom ili karticom - jednostavan i dostupan uređaj za naplatu parkiranja

SKIDATA predstavlja uređaj za naplatu parkiranja dostupan svima! Sukladno međunarodnim standardima, nova automatska blagajna Power.Cash 'Accessible' ima sve potrebne funkcije i tipke u visini između 80 i 120 centimetara. Zahvaljujući tome upravljačka je ploča dostupna svim osobama, neovisno o njihovoj visini ili položaju tijela. Ovaj uređaj modernog dizajna i sveobuhvatne funkcionalnosti vrlo je pouzdan te pruža brojne mogućnosti profitabilnog proširenja poslovnog modela.

Automatska blagajna Power.Cash ‘Accessible’

Dostupno svima

Sukladno međunarodnim standardima, nova automatska blagajna Power.Cash ‘Accessible’ ima sve potrebne funkcije i tipke u visini između 80 i 120 centimetara. Zahvaljujući tome upravljačka je ploča dostupna svim osobama, neovisno o njihovoj visini ili položaju tijela. To znači da korisnik može izvršiti plaćanje ne samo stojeći, nego i sjedeći, što je od velike važnosti osobama u invalidskim kolicima.

Dodirni zaslon

Dodirni zaslon ima moderno sučelje i pruža mogućnost jednostavnog proširenja funkcionalnosti. Za integraciju novih usluga i ponuda nije potrebno instalirati nove komponente.

Profesionalna naplata parkiranja

Automatska blagajna Power.Cash ‘Accessible’ podržava plaćanje gotovinom i karticama. Svojom je izvedbom i mogućnošću nadogradnje prilagođena i budućim tehnologijama. Procesira crtične kodove (barkodove), magnetske i radijske tehnologije (RFID), nudi uslugu Print@Home i podržava rješenja komunikacije bliskog polja (NFC).

Jednostavno održavanje

Veliki spremnici kartica i kovanica, dvostruki mehanizam za uvlačenje kartica, mehanizam za samostalno nadopunjavanje kovanica i mehanizam za povrat novčanica uvelike olakšavaju naplatu parkiranja i održavanje uređaja.

Zanima Vas više? Provjerite ovdje.