ECCOS
Vaš partner za tehnološki napredna parkirališna rješenja!

ECCOS se u posljednjih se 10 godina razvio u jednu od vodećih tvrtki za projektiranje, izgradnju i održavanje tehnološki naprednih parkirališnih sustava. Naglasak stavljamo na tehnološki inovativna i napredna rješenja za uspostavu besprijekornog parkirališta te omogućujemo svojim klijentima optimalna rješenja koja idu u korak sa svim tehnološkim izazovima. Naši dugogodišnji partneri SKIDATA i FLOWBIRD svojim tehnološki naprednim parkirališnim sustavima omogućuju realizaciju kompleksnih rješenja i integracija. U suradnji s njima razvijamo napredna rješenja koja su već danas spremna za buduće izazove, zadovoljavajući tako i najzahtjevnije kriterije klijenata.

Više o Eccosu

Kvaliteta

Dugogodišnjim iskustvom u parkirališnim rješenjima te pouzdanim i tehnološki razvijenim parkirališnim sustavima tvrtki SKIDATA i FLOWBIRD odgovaramo na sve postavljene izazove po načelu “ključ u ruke”.

Profesionalnost

Naši programeri za svaki projekt nalaze optimalna rješenja. Naši su tehničari na raspolaganju u svako doba dana i noći, bilo da se radi o poteškoćama s hardverom ili softverom.

Znanje

Integracijama parkirališnih sustava u jedinstvena rješenja stekli smo temeljna znanja i iskustva . Naše partnerske tvrtke SKIDATA i FLOWBIRD cijene stručnost i profesionalnost naših inženjera, zbog čega s njima godinama imamo besprijekornu poslovnu suradnju.

Naš tim

ECCOS ima oko 120 zaposlenika, od kojih je više od polovice visokoobrazovanih ljudi, većinom diplomiranih inženjera. Tehnološki napredni parkirališni sustavi samo su jedna od poslovnih grana u našem portfelju. Važnost parkirališnih rješenja i integracije parkirališnih sustava od samih je početaka bila nit vodilja u osposobljavanju i edukaciji naših inženjera i tehničara koji su se predanim radom i stečenim iskustvom razvili u profesionalce u svom strukovnom polju. Dosadašnjim smo radom stekli ugled i značajne reference kako u Hrvatskoj tako i izvan nje.