Zračna luka Franjo Tuđman, Zagreb

Međunarodna zračna luka Zagreb najveća je i najznačajnija zračna luka u Hrvatskoj. U 2015. godini njome je prošlo 2.587.798 putnika te se prema tom podatku nalazi među deset najprometnijih zračnih luka na prostoru između Jadrana i Baltika. Izgradnjom novog terminala (Zračna luka Franjo Tuđman) i prometne infrastrukture uspostavljeni su svi uvjeti za povećanje civilnog i vojnog prometa. Primjenom tehnološki naprednog parkirališnog rješenja novi se terminal s pravom može smjestiti uz bok najvećim zračnim lukama u Europi.

SKIDATA

Zračna luka Split

Zračna luka Split jedna je od devet zračnih luka u Hrvatskoj. Nakon MZL Zagreb, druga je najprometnija zračna luka u državi. U 2015. godini bilježi ukupan broj od 1.955.400 civilnih putnika. Primjenom tehnološki naprednog parkirališnog rješenja uspostavljeno je sigurno i besprijekorno parkiralište koje nedvojbeno konkurira svim većim zračnim lukama u Europi.

SKIDATA

Zračna luka Dubrovnik

Zračna luka Dubrovnik jedna je od devet zračnih luka u Hrvatskoj. Dubrovačka zračna luka je nakon MZL Zagreb i Zračne luke Split treća najprometnija zračna luka u Hrvatskoj. U 2014. godini zračnom lukom prošlo je 1.584.471 civilni putnik. Integracijom tehnološki naprednih parkirališnih rješenja i sustava automatskog prepoznavanja registarskih oznaka (ANPR) zadovoljeni su svi veći zahtjevi posjetitelja te je omogućen siguran i besprijekoran parkirališni prostor koji rasterećuje operativno osoblje i ubrzava protok vozila.

SKIDATA

Zračna luka Zadar

Zračna luka Zadar jedna je od devet zračnih luka u Hrvatskoj. Najveće je zrakoplovno središte u Hrvatskoj, specijalizirano za prihvat i održavanje vatrogasnih zrakoplova, kojima je ujedno i matična luka. ZL Zadar baza je Hrvatskog ratnog zrakoplovstva, ovlaštena za izobrazbu i uvježbavanje profesionalnih pilota. U 2015. godini zračnom lukom prošlo je 487.652 civilna putnika. Primjenom tehnološki naprednog parkirališnog rješenja uspostavljen je siguran i besprijekoran parkirališni prostor koji nedvojbeno konkurira svim većim zračnim lukama u Europi.

SKIDATA

Zračna luka Osijek

Zračna luka Osijek je jedna od devet zračnih luka u Hrvatskoj. U 2015. godini zračnom lukom prošlo je 29.509 civilnih putnika. Primjenom tehnološki naprednog parkirališnog rješenja uspostavljen je siguran i besprijekoran parkirališni prostor koji nedvojbeno konkurira svim većim zračnim lukama u Europi.

SKIDATA

Zračna luka Pula

Zračna luka Pula jedna je od devet zračnih luka u Hrvatskoj. Prvi zrakoplov uzletio je iz Pule 29. srpnja davne 1911. godine. Stogodišnjica uzlijetanja prvog zrakoplova svečano je obilježena 2011. godine, pri čemu je prikazan kontinuitet i razvoj zrakoplovstva na Valturskom polju. U 2015. godini zračnom lukom prošla je 351.658 civilnih putnika. Primjenom tehnološki naprednog parkirališnog rješenja uspostavljen je siguran i besprijekoran parkirališni prostor koji nedvojbeno konkurira svim većim zračnim lukama u Europi.

SKIDATA