Konzum d.d.

Konzum d.d. najveći je hrvatski maloprodajni trgovački lanac s udjelom na hrvatskom tržištu od oko 30 posto. Prema ukupnom prihodu ostvarenom u 2007. godini Konzum je druga najveća tvrtka u Hrvatskoj, nakon INA-e. U većinskom je vlasništvu tvrtke Agrokor. Zapošljava više od 12.700 ljudi, a u Hrvatskoj ima više od 700 prodavaonica. Prema statističkim podacima iz 2012. godine, u Konzumu dnevno kupuje više od 650.000 potrošača. S ciljem ubrzanja protoka vozila, povećanja nadzora parkirališta te kontrole i naplate parkiranja ovdje su primijenjena tehnološki napredna parkirališna rješenja.

skidata

Lidl Hrvatska d.o.o. k.d.

Lidl je grupacija uspješnih trgovina prehrambenih i neprehrambenih proizvoda s najvećom mrežom diskontnih trgovina u Europi. U Hrvatskoj je Lidl jedna od najpopularnijih trgovina jer nudi kvalitetne proizvode po povoljnim cijenama koji se ne mogu pronaći ni u jednoj drugoj trgovini. Lidl i u budućnosti želi igrati važnu ulogu u osvajanju novih tržišta i pritom svojim klijentima nuditi vrhunsku kvalitetu po niskim cijenama. S ciljem ubrzanja protoka vozila, povećanja nadzora parkirališta te kontrole i naplate parkiranja ovdje su primijenjena tehnološki napredna parkirališna rješenja.

skidata

Tommy d.o.o.

Tommy je jedan od vodećih hrvatskih trgovačkih lanaca, najveće poduzeće i najveći poslodavac u Dalmaciji i južnoj Hrvatskoj. Po ukupnom prihodu spada u prvih 40 hrvatskih poduzeća, a ujedno je i jedno od 20 najvećih poduzeća u privatnom vlasništvu. Trgovački lanac trenutačno ima 191 prodajno mjesto u Hrvatskoj, s posebnom koncentracijom u četiri dalmatinske županije. U Splitsko¬-dalmatinskoj županiji kao domicilnoj Tommy je i službeno tržišni lider u maloprodaji. Tommyjeve prodavaonice dnevno posjeti više od 200.000 vjernih potrošača. S ciljem ubrzanja protoka vozila, povećanja nadzora parkirališta te kontrole i naplate parkiranja ovdje su primijenjena tehnološki napredna parkirališna rješenja.

skidata

Point Shopping Center

Point, prvi trgovački centar za susjedstvo, otvorio je svoja vrata u rujnu 2013. godine. Smješten u srcu stambenog naselja Vrbani u Zagrebu, odlično je prometno povezan i nalazi se u neposrednoj blizini Jarunskog jezera. Centar se prostire na ukupno 40.000 m², na tri podzemne i tri nadzemne etaže, te nudi svojim posjetiteljima više od 50 trgovina i ugostiteljskih objekata. S ciljem ubrzanja protoka vozila, povećanja nadzora parkirališta te kontrole i naplate parkiranja ovdje su primijenjena tehnološki napredna parkirališna rješenja.

skidata

ZTC - Zapadni trgovački centar

Zapadni trgovački centar u Rijeci nudi jedinstven doživljaj kupovine s pogledom na Riječki zaljev. Trgovački centar ima prizemlje, jedan nadzemni kat te dva podzemna s parkiralištem za posjetitelje. S ciljem ubrzanja protoka vozila, povećanja nadzora parkirališta te kontrole i naplate parkiranja ovdje su primijenjena tehnološki napredna parkirališna rješenja.

skidata

Trgovački centar City Life

Trgovački centar City Life nalazi se u srcu Šibenika. Slovi kao simbol ugodnog šopinga i druženja te dobre atmosfere. Prostire se na dva nadzemna kata, jednom podzemnom te prizemlju na kojemu je ujedno i parkiralište za posjetitelje. S ciljem ubrzanja protoka vozila, povećanja nadzora parkirališta te kontrole i naplate parkiranja ovdje su primijenjena tehnološki napredna parkirališna rješenja.

skidata

Mercator Centar Tuzla

Mercator Grupa jedan je od najvećih i najuspješnijih trgovačkih lanaca u jugoistočnoj Europi koji od sredine 2014. posluje kao članica koncerna Agrokor. Tuzla je jedan od gradova u Bosni i Hercegovini i središte istoimene općine na sjeveroistoku zemlje. Grad Tuzla administrativno je, gospodarsko, kulturno i obrazovno središte Tuzlanskog kantona i ekonomsko-geografske regije Sjeveroistočne Bosne. S ciljem ubrzanja protoka vozila, povećanja nadzora parkirališta te kontrole i naplate parkiranja ovdje su primijenjena tehnološki napredna parkirališna rješenja.