VMD PROMET trgovina i građenje d.o.o

Tvrtka VMD PROMET trgovina i građenje d.o.o. bavi se izgradnjom stambeno-poslovnih objekata po načelu “ključ u ruke” te cjelokupnim inženjeringom - od investiranja i projektiranja do nadzora i gradnje. Stambeni kompleks pod nazivom projekta Grahorova-Grada Mainza izgrađen je u širem središtu grada Zagreba. Kompleks ima četiri nadzemna kata te podzemni garažni prostor za stanare. S ciljem ubrzanja protoka vozila, povećanja nadzora parkirališta, kontrole i naplate parkiranja te olakšanja prolaska stanara ovdje su primijenjena tehnološki napredna parkirališna rješenja.

SKIDATA

Športski centar Gripe

Športski centar Gripe športski je kompleks u Splitu. Sastoji se od velike i male dvorane. Velika dvorana kapaciteta je od oko 6.000 gledatelja. Mala dvorana može primiti 3.500 gledatelja. U RC Gripe organiziraju se razna sportska i glazbena događanja. Kompleks je izgrađen za potrebe Mediteranskih igara, u drugoj polovici sedamdesetih. S ciljem ubrzanja protoka vozila, povećanja nadzora parkirališta te kontrole i naplate parkiranja ovdje su primijenjena tehnološki napredna parkirališna rješenja.

SKIDATA

Poslovni centar Mani-Buzin

Tvrtka Mani d.o.o. osnovana je 1990. godine. Pod svoju djelatnost ubraja poslovanje vlastitim nekretninama, razvijanje projektnih priprema te financiranje i izgradnju poslovnih prostora. Poslovna zgrada Mani-Buzin u Zagrebu ima četiri nadzemna kata, prizemlje te dva podzemna kata garažnog prostora za djelatnike i posjetitelje. S ciljem ubrzanja protoka vozila, povećanja nadzora parkirališta te kontrole i naplate parkiranja ovdje su primijenjena tehnološki napredna parkirališna rješenja te je uveden sustav automatskog prepoznavanja registarskih oznaka (ANPR).

SKIDATA

Hypo Centar

Hypo Centar u Zagrebu višenamjenski je poslovni kompleks koji na jednom mjestu nudi sve vrste prostora, od garaža do poslovnih, gastronomskih i konferencijskih prostorija. Višenamjenski poslovni centar izgrađen je 2007. godine čime je grad Zagreb dobio atraktivni arhitektonski objekt koji osim zanimljivog oblika nudi i raznovrsnost funkcija na jednom mjestu. S ciljem ubrzanja protoka vozila, povećanja nadzora parkirališta te kontrole i naplate parkiranja ovdje su primijenjena tehnološki napredna parkirališna rješenja.

SKIDATA

Crystal Palace

Crystal Palace, zgrada koja sa svojih 20 katova predstavlja najvišu u Sloveniji, primjer je vrhunske arhitekture i usklađenosti s okolišem koja nudi mogućnost ugodnog šopinga, opuštanja u wellness centru te najma poslovnog prostora. Nalazi se u Ljubljani kao dio trgovačkog centra BTC City. S ciljem ubrzanja protoka vozila, povećanja nadzora parkirališta te kontrole i naplate parkiranja ovdje su primijenjena tehnološki napredna parkirališna rješenja.

SKIDATA

Sarajevo City Center

Sarajevo City Center sastoji se od četiri zasebna, ali istovremeno komplementarna dijela: modernog hotela s pet zvjezdica, komercijalnog i uredskog dijela, trgovačkog centra sa zabavnim kompleksom i podzemne garaže kapaciteta dostatnog za potrebe cijelog centra. S ciljem ubrzanja protoka vozila, povećanja nadzora parkirališta te kontrole i naplate parkiranja ovdje su primijenjena tehnološki napredna parkirališna rješenja.

SKIDATA