Trajektna luka Gaženica

Grad Zadar jedno je od ključnih jadranskih prometnih čvorišta u kojem se prožimaju pomorski, kopneni i zračni putovi. Na trajektnom terminalu Gaženica odvija se putnički promet od oko 2,7 milijuna putnika i 350 tisuća vozila s trendom stalnog rasta od 8 posto godišnje. Zadarska se luka smatra lukom od posebnog državnog interesa. S ciljem ubrzanja protoka vozila, povećanja nadzora parkirališta te kontrole i naplate parkiranja ovdje su primijenjena tehnološki napredna parkirališna rješenja.

skidata

Porto Montenegro

Porto Montenegro luksuzna je marina koja se nalazi u Tivtu, u Crnoj Gori. Smještena je u Bokokotorskom zaljevu, svjetskoj baštini UNESCO-a i najjužnijem fjordu Europe. Ova spektakularna destinacija poznata je po vrhunskoj usluzi i brojnim sadržajima. U sklopu marine nalaze se prostrane stambene jedinice uz samo more, restorani s tradicionalnom kuhinjom i razni kafići, a u širokoj ponudi sportskih i kulturnih aktivnosti svaki posjetitelj može pronaći nešto za sebe. U marini se nalaze vezovi za luksuzne jahte i plovila dužine od 12 do 250 metara. S ciljem ubrzanja protoka vozila, povećanja nadzora parkirališta te kontrole i naplate parkiranja ovdje su primijenjena tehnološki napredna parkirališna rješenja.

skidata

D-Marin Mandalina

Marina D-Marin Mandalina nalazi se u prekrasnom povijesnom gradu Šibeniku. Jedno je od najsigurnijih mjesta za vezivanje plovila zbog svoje prirodno zaštićene luke. Marina D-Marin Mandalina jedino je odredište za superjahte u Hrvatskoj zbog mogućnosti vezivanja jahti od 140 metara dužine te usluge održavanja u susjednom brodogradilištu. Kapacitet marine je 429 vezova u moru, od kojih je 79 rezervirano za superjahte. S ciljem ubrzanja protoka vozila, povećanja nadzora parkirališta te kontrole i naplate parkiranja ovdje su primijenjena tehnološki napredna parkirališna rješenja.

skidata

Marina Punat

Marina Punat razvila se prije gotovo 50 godina na bogatoj brodograditeljskoj tradiciji, u okrilju jednog od najstarijih brodogradilišta (Brodogradilište Punat posluje od 1922.). Smještena je u prirodno zaštićenoj Puntarskoj dragi gdje se još od 1984. svake godine organizira međunarodna regata krstaša „Croatia Cup“. Marina Punat bila je prva marina na istočnoj obali Jadrana. Kapacitet marine je 850 vezova u moru za jahte dužine do 45 metara te 300 mjesta na kopnu. S ciljem ubrzanja protoka vozila, povećanja nadzora parkirališta te kontrole i naplate parkiranja ovdje su primijenjena tehnološki napredna parkirališna rješenja.

skidata

Marina Hramina

Marina Hramina nalazi se na sjeveroistočnoj strani uvale grada Murtera na istoimenom otoku Murteru. Kapacitet marine, koja je otvorena cijele godine, je 370 vezova za jahte dužine do 20 metara. Marina Hramina pruža izvrstan zaklon u svim vremenskim uvjetima. S ciljem ubrzanja protoka vozila, povećanja nadzora parkirališta te kontrole i naplate parkiranja ovdje su primijenjena tehnološki napredna parkirališna rješenja.

skidata

Marina Betina

Marina Betina nalazi se u Betini, malom slikovitom mjestu na otoku Murteru. Ime je dobila po staroj keltskoj riječi „bet“ što znači „usta“ i dobro opisuje njezin geografski položaj. Nalazi se na sjevernom ulazu u Murterski kanal, 7 km od mjesta Tisno, gdje pokretni most spaja otok Murter s kopnom. Kapacitet marine je 240 vezova u moru te 80 mjesta na kopnu. S ciljem ubrzanja protoka vozila, povećanja nadzora parkirališta te kontrole i naplate parkiranja ovdje su primijenjena tehnološki napredna parkirališna rješenja.

skidata