Le Méridien Lav

Le Méridien Lav, luksuzni hotel s pet zvjezdica u grupaciji svjetski poznatog Starwood Hotels and Resorts, smješten je u mjestu Podstrana u blizini Splita. Hotel nudi jedinstven doživljaj u pogledu smještaja, gastronomije, wellnessa i konferencijske ponude. Marina Lav predivna je mediteranska luka s iznimnim geografskim položajem i blagim klimatskim uvjetima. Smještena je u samom središtu hrvatske obale i sastavni je dio bogate ponude luksuznog kompleksa hotela Le Méridien Lav. U marini su na raspolaganju 74 veza za plovila do 40 metara dužine. S ciljem ubrzanja protoka vozila, povećanja nadzora parkirališta te kontrole i naplate parkiranja ovdje su primijenjena tehnološki napredna parkirališna rješenja.

skidata

Hotel Olympia

Hotel Olympia s četiri zvjezdice smješten je u srednjoj Dalmaciji, u Vodicama. Nudi jedinstven doživljaj u pogledu smještaja, gastronomije, wellnessa i konferencijske ponude. Vodice su turističko središte poznato po svojoj živosti, raznolikosti turističke ponude i ljubaznim domaćinima. Smještene su na obali, u širokom zaljevu, 11 km sjeverozapadno od Šibenika, središta Šibensko-kninske županije. S ciljem ubrzanja protoka vozila, povećanja nadzora parkirališta te kontrole i naplate parkiranja ovdje su primijenjena tehnološki napredna parkirališna rješenja.

skidata

Hotelski kompleks Punta

Hotelski kompleks Punta nalazi se samo nekoliko metara od središta Vodica, poznate turističke destinacije na obali Jadrana. Na granici plavetnila mora i neba izdiže se hotelski kompleks s prepoznatljivih deset katova koji pruža pogled na otoke kao na dlanu, dok se centar Vodica sa svim znamenitostima nalazi na samo nekoliko koraka udaljenosti. Vodice su turističko središte poznato po svojoj živosti, raznolikosti turističke ponude i ljubaznim domaćinima. Smještene su na obali, u širokom zaljevu, 11 km sjeverozapadno od Šibenika, središta Šibensko-kninske županije. S ciljem ubrzanja protoka vozila, povećanja nadzora parkirališta te kontrole i naplate parkiranja ovdje su primijenjena tehnološki napredna parkirališna rješenja.

skidata