ECCOS - Vaš partner za tehnološki napredna parkirališna rješenja

ECCOS odgovara na sve zahtjeve tržišta naprednim rješenjima koja su već danas spremna za buduće izazove.

više o nama

Integracija tehnološki naprednih parkirališnih rješenja na Plitvičkim jezerima

Automatskim prepoznavanjem registarskih oznaka (ANPR) do besprijekornog parkirališta.

saznajte više

SKIDATA - globalni lider za tehnološki napredne parkirališne sustave

Tehnološki napredni sustavi upravljanja parkiralištem za tvrtke, zračne luke, trgovačke centre, gradove, općine, hotele i javne ustanove.

saznajte više

FLOWBIRD - pouzdan partner za podršku planiranja održive urbane mobilnosti

FLOWBIRD je jedna od vodećih tvrtki u području urbane mobilnosti koja se bavi razvojem jedinstvenih rješenja za naplatu parkiranja i javnog prijevoza.

saznajte više

ECCOS se u posljednjih 10 godina razvio u jednu od vodećih tvrtki za projektiranje, izgradnju i održavanje tehnološki naprednih parkirališnih sustava. Naglasak stavljamo na tehnološki inovativna i napredna rješenja za uspostavu besprijekornog parkirališta te omogućujemo svojim klijentima optimalna rješenja koja idu u korak sa svim tehnološkim izazovima.

Parkirališna rješenja

Naš se tim specijalizirao u razvoju i primjeni individualnih rješenja prema zahtjevima naših klijenata i korisnika njihovih usluga. Na svaki upit svojih klijenata gledamo kao na individualni projekt s posebnim zahtjevima i traženim funkcionalnostima sustava. Upravo nas ovakav pristup klijentu izdvaja kao pouzdanog partnera koji već danas razmišlja o budućim proširenjima i izazovima.

Provjerite rješenja
  • Nacionalni park Plitvička jezera

    Integracijom parkirališnih sustava u jednu programsku aplikaciju do besprijekornog parkirališta
  • Grad Rovinj

    Tehnološki napredna parkirališna rješenja kao dio koncepta "pametni grad"
  • Grad Dubrovnik

    Rasterećenje prometne infrastrukture i pojednostavljena naplata parkiranja uz tehnološki napredna parkirališna rješenja

Proizvodi

Tržišni lideri u području kontrole i naplate parkiranja SKIDATA i FLOWBIRD u svojoj ponudi imaju najsuvremenije proizvode koji dizajnom i funkcionalnošću udovoljavaju svim zahtjevima korisnika i operatera. Dugogodišnjim iskustvom u području upravljanja parkiralištima stekli su globalne reference i priznanja. Stalnim razvojem i inovacijama idu u korak sa svim aktualnim i budućim tehnološkim novitetima.

Provjerite ponudu

Partneri

SKIDATA i Flowbird dugogodišnjim su iskustvom u području upravljanja parkiralištima stekli su globalne reference i priznanja

Saznajte više

O nama

ECCOS se specijalizirao u razvoju i primjeni individualnih rješenja prema zahtjevima svojih klijenata i njihovih korisnika

Saznajte više

Reference

Eccosova parkirališna rješenja primjenjuju se u Hrvatskoj, Sloveniji , BiH i Crnoj Gori, a pojašnjena su u izdvojenim referencama

Saznajte više

Stojimo na raspolaganju za sva dodatna pitanja!

Oops! We could not locate your form.